fbpx

Ik ga in gesprek met Senior Practitioner coach Charlotte van den Wall – Bake over reflecteren.

Het is vaak moeilijk en niet heel erg leuk; jezelf kritisch in de spiegel aankijken. Waarom liep het gesprek vandaag met mn collega bijvoorbeeld zo stroef? Wat gebeurde er bij mij doordat hij zo heftig reageerde? Wat deed dit met mij en wat zat er in de weg?

Jezelf aankijken dus. Afvragen wat jij er anders in had kunnen doen, patronen ontdekken: het kan je zoveel informatie geven. Want wat als ik weer in zo’n situatie kom; hoe kan ik daar dan mee omgaan?

Je kunt reflecteren op je werk maar ook thuis. Sluit je dag altijd even af, adviseert coach Charlotte: Wat ging er niet goed en waarom niet? En eindig met je succesmomenten: Wat ging er heel erg goed en zat ik lekker in mijn flow. Wat deed ik toen en wat gebeurde er?

Verder hebben we het over je energiebronnen: waar laad jouw batterij van op en waar loopt ‘ie op leeg? Fijn als je dat inzichtelijk hebt èn jij zelf aan de volumeknoppen van je batterij gaat draaien! Ook dit is een onderdeel van de griptraining.

Meer informatie over de training lees je hier: https://momgetagrip.nl/trainingen/ Meld je aan voor een gratis ZOOM call met ons over informatie van de training: https://momgetagrip.nl/product/training/

Bekijk ook