fbpx

Hoe deel jij je dag of je week in? Is het een vast ritueel en staat er veel vast gepland in jouw agenda? Logisch, er moet gewoon gewerkt worden, de kinderen moeten naar school, boodschappen moeten gedaan worden en deadlines zijn echt gewoon deadlines. Maar, we zijn wel vergeten te voelen, zegt Hanneke van Rock your world. Je behoefte per dag kan verschillend zijn. Dus je kunt wel graag aan een strak lijf werken door te fitnessen maar als je echt luistert naar je lijf, heb je misschien wel behoefte aan yoga.

Kan jij nog voelen waar je echt behoefte aan hebt?

Hanneke verteld in deze podcast over de maancyclus en over Yin en Yang. Het is de polariteit in jezelf. Daarin is Yin de maan en Yang is de zon. Nou heb ik dus net mijn Yin yoga opleiding gisteren afgerond bij @yespapadopoulos en ja, ik zit momenteel heerlijk in mijn Yin energie. Waarom ik zo graag yoga volg en dan met name het hele zachte Yin yoga? Omdat ik van nature – net als Hanneke overigens – erg in mijn Yang energie zit. En dat zit me soms in de weg.

Een leuke uitdaging voor deze week om de door jouw vastgestelde kaders per dag of week eens onder de loep te nemen en weer even echt te voelen.

Bekijk ook