fbpx

Nadia woont deels in Amsterdam en deels in Parijs. En als ze in Nederland is, neemt ze haar dochtertje meestal mee. Ze werkt dan volop en is dus eigenlijk single mom. Haar enorme drive? Ze werkt graag en doet wat ze leuk vindt. Èn haar moeder heeft haar wel bijgebracht om altijd voor zichzelf te zorgen.

Maar een aantal jaren geleden kwam Nadia op een tweesprong; haar relatie ging uit en ze ging op retreat. Op zoek naar zichzelf; en dat lukte. Ze vergaf haar ex en zichzelf en stond daarna weer open voor de liefde. En dat is goed gelukt dus 🙂

Ze is open over het moederschap en met name als haar dochter heel jong is, vraagt ze zich af of het ooit allemaal nog goedkomt. “Word ik ooit nog een leuk wijfy?” Yep, het is goed gekomen, Nadia. Haar tip voor ambitieuze moeders? Cijfer jezelf niet weg en laat je niet gek maken door de mening van anderen. Alleen jij weet wat het beste is voor jou en dus voor je gezin. Dus luister naar die stem. Want je kinderen voelen het als je iets doet waar je geen energie van krijgt.

So thank you Nadia 🙂 Voor je heerlijke openheid en het kijkje in jouw leven.

Bekijk ook