fbpx

INSPIRATIE VOOR MOEDERS

Het echte verhaal

Ben ik nou de enige die het moederschap soms ingewikkeld vindt? 

Lange tijd heb ik het gedacht. Maar door open te zijn en dit te bespreken, kwam ik erachter dat bijna iedere moeder struggelt met de balans. Met schuldgevoel, ambitie en het ideaalplaatje dat je voor ogen hebt. 

Pas op het moment dat ik mijn winkel verkocht, had ik pas door dat ik echt moe was en de grip kwijt was.  

Herken je dit gevoel? Ben jij ook de grip kwijt? Weet jij niet meer wat je echt leuk vindt? Ben je het overzicht kwijt en vooral brandjes aan het blussen?

Laten we elkaar even bellen. En samen bekijken wat bij jou past. Zodat jij weer een relaxte, leuke moeder èn vrouw bent!

Over Martine

Martine van den Berg is ondernemer en auteur van het boek PREGGY – de ontmaskering van de zwangerschapsmythe, dat op 18 september 2020 uitkomt.

In 2009 heeft ze de opleiding Small Business & Retail Management succesvol afgerond. Jarenlang was Martine de drijvende kracht achter een goedlopende kledingboetiek en ze was actief in de interieurbranche. Tot ze in 2019 het roer omgooide. Ze ging op stiltereis en volgde een opleiding tot voedingscoach.

Martine is getrouwd en moeder van Julius en Friso. Daarnaast heeft ze 4 bonusdochters.

Vanuit de vele gesprekken met deskundigen, haar ambities en haar professionele achtergrond, ontwikkelde Martine het MAGNOLIA MODEL. Een uniek model om jouw beste versie te hervinden. Dit model verwerkte ze in een trainingsprogramma: MOM GET A GRIP. Daarmee geeft ze moeders weer grip op hun leven.